T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TEKİRDAĞ / ÇORLU - Aziz Günden İlkokulu

Aziz Günden İlkokulu

Telefon
02826501225
Belgegeçer
1
WEB
https://azizgundenio.meb.k12.tr
Adres
Cemaliye Mahallesi Salih Omurtak Caddesi No 284 ÇORLU
Vizyon
İstiyoruz ki… Kendilerini sürekli yenileyen, okuyan, araştıran nesillerin yetişsin, İstiyoruz ki… Bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı sağlıklı ve huzurlu bir eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlansın, İstiyoruz ki… Dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çalıştığı çevrede, bölgede ve ülkede model bir okul olalım. Varız,Burdayız,Eğitimliyiz,İlerliyoruz. Biz Türkiye’nin Geleceğiyiz.
Misyon
Biz, Aziz Günden İlkokulu olarak; Okulumuz, Anayasada ve Milli Eğitim Temel Kanununda ifadesini bulan kendisi için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını bulunduğumuz çevrenin koşullarını da dikkate alarak etkili ve verimli bir şeklide uygulamaktadır. Eğitim-öğretimde kaliteyi artırmamızın amacı, Atatürk ilke ve İnkılâplarına bağlı, evrensel insani değerlere saygılı, kendimize, ailemize, vatanımıza ve ulusumuza yararlı bireyler olmaktır. Bu amaç bizi çağdaş uygarlık seviyesine ulaştıracaktır. Bizler eğitimci ve öğrenciler olarak, geleceğimizi eğitim kurumlarında şekillenecek nesillerin tayin edeceğinin bilincindeyiz. Öğrencilerimiz daha çok üreten, verim alınan insan anlayışından öte; erdemli yardımsever, yapıcı, insancıl, aldığı eğitimle kendi yeti yeteneklerini kullanarak yaşamla ilgili tüm sorunları çözebilecek, özgürlüğün, onurun, kimliğinin ve kişiliğinin bilincinde olmalıdırlar. Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek, okulumuzda bir atılım , bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak, İçin VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ Sevgi, hoşgörü ve insana saygıyı esas alan erdemli eğitimin yol açtığı “EĞİTİLMİŞ İNSAN” yetiştirmek temel görevimiz olacaktır.
Başarılar
Okulumuz 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında tekrar faaliyete açılmıştır. İstenen başarılara ulaşmak için durmadan çalışıyoruz.
Öğretmen :11
Öğrenci :265
Derslik :8
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2800
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler
13.00 -17.50
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Yaya ve araçla
Servis Bilgisi
Öğrencilerimizden bazıları servisle, bazıları yaya olarak gelmektedir.
Yerleşim Yeri
Cemaliye Mah. Salih Omurtak Cad.No:284 ÇORLU
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Okulum Temiz Projesi, Hoş bulduk Projesi, Her Kitap Bir Dünya Projesi, TEKİR-AĞ Projesi, Değerler Eğitimi Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuz E-TWİNNİNG Projesinde görev almaktadır.
Yazdır